۱۵ واحد گردشگری کرمانشاه استانداردسازی می‌شوند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، گفت: امسال پرونده ارزیابی درجه‌بندی و استانداردسازی ۱۵ واحد از تاسیسات گردشگری استان مورد بررسی قرار می‌گیرد.

به‌گزارش میراث‌آریا، داریوش فرمانی روز سه‌شنبه ۹ مردادماه در جلسه‌ای با حضور آرمین حدیقی رئیس اداره نظارت و ارزیابی تاسیسات گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی و معاون گردشگری استان، اظهار کرد: استانداردسازی و بروز رسانی خدمات‌دهی در مراکز اقامتی و پذیرایی استان یک ضرورت است که با جدیت دنبال می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، افزود: ارائه خدمات مناسب و متناسب با درجه‌بندی تاسیسات گردشگری حق گردشگران است و این مجموعه‌ها باید بر اساس استانداردهای مورد تاکید وزارت میراث‌فرهنگی ارائه خدمت کنند.

او گفت: تعداد پرونده‌های آماده شده تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۳ برای ارزیابی درجه‌بندی استانداردسازی در استان کرمانشاه ۱۵ مورد است که کار آن‌ها توسط شرکت‌ها متولی امر در حال انجام است.

فرمانی گفت: در دو روز گذشته با حضور رئیس اداره نظارت و ارزیابی تاسیسات گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی بازدیدهایی از این مجموعه‌ها برای نهایی شدن پرونده ارزیابی و استانداردسازی آن‌ها انجام گرفت.

او تصریح کرد: امسال در فرایند برنامه استانداردسازی و ارزیابی درجه‌بندی، ۷ مورد هتل، یک هتل آپارتمان درجه یک، ۲ هتل بوتیک، ۳ مهمانپذیر، یک سفره خانه سنتی و یک واحد پذیرایی بین راهی ارزیابی شده‌اند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، افزود: ۷ مورد از تاسیسات مذکور
جمعا  ۱۵ واحد توسط کارشناسان نظارت ارزیابی وزارتخانه متبوع انجام شد و ۸ واحد آن نیز توسط استان انجام گرفت.

انتهای پیام/

کد خبر 1403050900389
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha